måndag 5 oktober 2009

!?

Vad har hant med alla era kommentarer!? :'( Det ar ju inge alls kul att blogga om man inte far nagra comments, people! Jag hoppas jag far se mer i framtiden!

Idag blev jag iallafall valdigt glad for idag kom HUNDIS hem till mig i ett fint paket fran Sveriget! Plus massa svenska tidningar att lasa. Tack mamsis!


9 kommentarer:

Inger sa...

Det var längesedan jag såg Hundis,tänk att han rest så långt men det är klart att han ska vara hos dig.

Kramar från Grisslehamn

Ellinor sa...

Hej Denise,
jag är ellinor från din gamla klass :) Jag måste erkänna att jag har smygläst din blogg från första dagen. Du verkar ha det hur bra som helst där i värmen. Det är en bra verklighetsflykt för mig att läsa om hur du har det medan det bara blir mörkare och mörkar här. Hoppas att allt är bra med dig och att du har The time of your life!

- sa...

DENISE!!! Du verkar ha det såå coolt. Sverige är inget att längta hem till, grått, trist och kallt! Hoppas du har det bäst.. Kram från Yrsa

Sofie sa...

HUNDIS WTF!! <----

Saknar... jag gillar dina bilder. Puss

D sa...

Farmor - Jaa han hor hemma hos sin mamma :) han har varit saknad under manga ensamma natter!
hoppas ni mar bra, halsa vovvarna!

Ellinor : Vad kul att du laser!! Det ar alltid kul nar folk berattar sant, det gor mig glad. hur ar NTI nufortiden? har hort att det ar mycket battre nu!

Yrsa:Naee det ar ganska skont har borta faktiskt ;D det ar iskallt om natterna med dagarna ar galet behagliga ! du borde ta med dig lite svenska folk och halsa pa mig!

Sofie> HUNDIS!! <3

Enannan sa...

Åh, vad glad jag är att Hundis inte fastnade i "immigrationsfiltret", jag vet inte hur de ställer sig till svenska hundar ;)

Han ser sjukt nöjd ut på bilden i alla fall!

Erika sa...

HUNDIS :D Jag kommer ihåg när du skrev brev om Hundis i dina brev :D

D sa...

haha, en white dawg klart han kommer in i usa!

det gjorde jag sakert! haha. min bezta ven

Unknown sa...

naaaw, hundis xD haihiih. Vad mysigt att få ett paket från hemma :) Så långt bort.