tisdag 1 september 2009

Just think about me and I won't forget you.

Roller Coaster

Idag efter skolan gick jag hem till Jacob med honom, Andres, Spencer och Dill (We were clickin = hangde) :)
Alla bor nara varandra, vilket ar skont, till skillnad fran hur knepigt det var att hanga ute i Varmdo, alla bor 1000 mil ifran varandra. hehee.

Vi akte longboard och spelade lite fotboll in the heat. De rappade improviserat, vilket var ratt tyfft! Alla lyssnar pa rap, reggae eller hiphop... ble. Reggean ar ratt bra, men usch vad mycket crapmusik folk lyssnar pa.

En grej som ar stort bra har ar att de har kanaler som visar That 70's Show + Svampbob dygnet runt!!

Det ar bara 11 dagar kvar till Blink182-konserten! Jag ska aka med Cass och hans kompis Camden, det ar tva grabbar pa 19 jordsnurr som ar familjekompisars soner. Det ska bli kul!! Langtar!

I helgen ska jag, Vince och Nancy nastan till San Fransisco for att se en match (vet inte vilken sport), sen ska jag kanske traffa en tjej fran min Art-class pa sondag och sova over, for vi ar lediga pa mandag, pga Labor Day. De firar de som jobbar med en dag ledigt, typ. Haha.

Igar hade vi tva tester for oss Exchange students, de ville se hur vi lag till sprakmassigt. Ett var ett oral test som gick ratt bra, sen en skriftlig och reading part som var som ett Nationellt prov fast 5937 ganger lattare.

"I had that dream about you again
Where I wait outside until you let me in
And now I'm breathing deeply, walking backwards
Finding strenght to call and ask her
Roller coaster, favorite ride
Let me kiss you one last time"

Lyssnar pa massa Blink och laddar upp infor konserten :)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, vad mycket du är med om, och kul att du får så många nya vänner :) <3

Enannan sa...

Ehh, vad annorlunda det blev med en brun bakgrund...

Vad roligt ni verkar ha det! Intressant skulle det vara med lite mer info om matchen i helgen. Kanske vet du mer efteråt. Har de klubbor kan det vara hockey. Om det är en lätt ovalformad boll som kastas är det med största sannolikhet football :D

Kram

- sa...

uhuhuhuuhu det låter WICKED i USA, så det är helt ok att du inte saknar oss stackare som blev kvar, men jag är sjuk och trött och sitter här ensam i mitt rum och SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!
Får du förresten vara med alla de där killarna ensam? fast det kanske inte bara är killnamn? I alla fall, fortsätt ha det bra. Tänker på dig!
//Jaaanaa

Anonym sa...

haha, det låter precis som i amerikanska high school-filmer, att en kille bjuder en på bal och kommer hem o presenterar sig och sånt, ballt! :)

Enannan sa...

Hohooo!?

Enannan sa...

Gumsan, jag har hört att du är sjuk. Vill veta hur det är med dig men det tutar baaaaaara upptaget. Ring! Puss