torsdag 27 maj 2010

Graduation practice

Jaha... så var det bara 1 dagkvar tills studenten numero 1. excited! idag övade vi hela dagen att GÅ. och SITTA. och hur vi ska RESA OSS i våra stolar för graduation. mycket myyycket stännande som ni säkert förstår.. är lite nervös att jag ska sabba hela grejen när de ropar upp mitt namn och jag ska gå och få mitt diplom och SKAKA hand med rektorn framför hela skolan och föräldrarna. yiikes. :D sen efter graduation är det PROJECT GRAD, som pågår från direkt efter skolavslutningen till 4 på morgonen! det innebär gratis sushi, panda express, och häagen dasz bland annat! de ska dekorera en sandstrand utanför gymsalen och göra om allt helt och hållet, massörer och casino. är sååå taggad!

men sen är det då 17 dagar kvar tills jag ska åka hem också. är rätt sugen på att börja jobba och tjäna ihop masa pengar till resor och annat :]

vi fick våra Yearbooks i veckan också, så alla har flängt runt och skrivit i varandras. de har varit galet emotional week, alla nästan utbytesstudenter har skaffat pojkvänner och är uph nereoch försöker göra alla som de inte hunnit göra under året.
Själv känner jag mig stört kluven, jag har ju min älskling här borta, men mina vänner och familj i sverige. :{

3 kommentarer:

Enannan sa...

Förstår att det känns kluvet. Nick får komma hit. Så enkelt är det. För nu ska du hem. Basta!

Lääängtar :)

Unknown sa...

Jag håller med, du måste komma hem och basta nu. :)

Och så väntar vi fortfarande "tålmodigt" på graduationbilderna!!

Rikard Norstedt sa...

Ledsen att jag inte kommenterat förränn så här på slutet. Och när jag väl gör det är det för att gnälla men...
Skojar du med oss eller?
Du var ju SärSkrivningsHitler innan du åkte.
stört kluven...

Välkommen hem om ett tag!

Rikard